Scholen

Voor groenscholen in heel Nederland bouwen we allerlei verblijven voor onderwijsdoeleinden. Uit ervaring weten we dat leerlingen toch net iets meer aandacht hebben voor de dieren, dan voor de verblijven. Daarom staat gebruikersgemak voorop bij het inmeten, ontwerpen en bouwen van konijnenrennen, knaagdierstellingen, aquariums, terrariums en andere dierenverblijven voor groenscholen.

knaagdier in geschiedenis blok

Gebruikersgemak

We zorgen dat leerlingen op een veilige en makkelijke manier bij de dieren kunnen en dat ze de verblijven makkelijk schoon kunnen houden. Al onze dierenverblijven zijn van degelijke kwaliteit, en kunnen wel tegen een stootje. Mocht er toch eens iets stuk gaan, dan kunt u rekenen op onze uitstekende service.

Voorbeelden

De afgelopen 50 jaar hebben we veel mooie verblijven mogen maken voor groenscholen zoals Aeres Barneveld, Clucius, Helicon en Wellant. Bent u nieuwsgierig wat we voor uw groenschool kunnen doen? Blader eens door de foto’s – of bel ons op, om uw wensen door te nemen.

Speciale projecten

Naast groenscholen kunnen ook zorgboerderijen, opvanglocaties, kinderboerderijen en landelijke centra voor voorlichting en educatie rekenen op maatwerk in dierenwelzijn. Kijk gerust eens tussen de voorbeelden: van Stichting Aap tot de Egelopvang, van Prins Petfood Education Center tot de kinderboerderij in uw buurt.

Partners

Zoekt u ook een partner die voor kwaliteit gaat en die begrijpt dat verblijven voor onderwijs en voorlichting veel meer ‘gebruikt worden’ en dus net even iets anders gebouwd moeten worden? Dan maken we heel graag kennis met u. Bel of mail voor het maken van een afspraak, om uw wensen met ons te bespreken.

Ons assortiment