08 Jun

Veiligheid en hygiƫne voor uw dier

Het juiste verblijf voor uw hond, kat, knaagdier of vogel biedt voldoende comfort en bescherming voor het dier. Daarom gebruiken we enkel duurzame en sterke materialen zoals aluminium, verzinkt staal of hout.

Of u nu bezitter bent van een kat op de achtste verdieping van een flatgebouw of een dierenarts die erg bezorgd is over een uitbraak van Giardia in uw kliniek, u wilt uw dieren veilig en hygiënisch kunnen huisvesten.

Elke diersoort (en soms zelfs elk dier) stelt zijn specifieke eisen m.b.t. verblijf en bescherming. Met onze in 50 jaar opgedane kennis en ervaring stellen wij de dierenverblijven dusdanig samen dat de welzijn van het dier op de juiste manier gewaarborgd wordt. We luisteren naar de klantwensen en komen vanuit onze ervaring met aanvullende adviezen m.b.t. keuze voor plexiglas, spijlen of gaas. Ook zaken als verlijmde profielen en aluminium kokerprofielen teneinde te komen tot een volledig hygiënisch afgesloten bak nemen we mee. Vaak maken we ook gebruik van polycarbonaat om schimmenvorming en daarmee bijkomende onrust tegen te gaan.