08 May

Onze werkwijze: maatwerk

Onze dierenverblijven zijn maatwerk: ze zijn met zorg bedacht en met liefde gebouwd. Dat doen we al bijna vijftig jaar voor o.a. dierenartsen, dierenasiels en particulieren. We leveren in de gehele Benelux en Duitsland. Elke diersoort (en soms zelfs elk dier) stelt zijn specifieke eisen m.b.t. verblijf en bescherming. Bij het ontwerp en de bouw van onze dierenverblijven gaan wij uit van de volgende uitgangspunten:

Kwaliteit
De producten bestaan uitsluitend uit duurzaam materiaal en gaat bij normaal gebruik jaren mee. De meeste producten zijn onderhoudsvrij en roesten niet. Zo staat er, ook na jaren gebruik, nog een degelijk product.

Flexibiliteit
Wij denken graag met de klant mee en zijn bereid om op korte termijn uw wens te realiseren. De omvang van Otten Pet Cages zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden binnen het bedrijf wat leidt tot directe actie.

Service
Gezien de levensduur van de producten is er naast de garantie altijd ruimte voor service, ook na enkele jaren van gebruik. Er is een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt om samen te kijken naar een passende oplosing.