08 Mar

Familiebedrijf met gezonde groei

We zijn een familiebedrijf dat zich 100% inzet voor dierenwelzijn én voor tevreden klanten. We zijn bijna 50 jaar een vertrouwd adres voor professionele en particuliere klanten.
Sinds enkele jaren helpt inmiddels de derde generatie volop mee in het bedrijf en is het een (h)echt familiebedrijf. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een gezonde groei doorgemaakt en deze lijn willen we graag voortzetten, echter wel graag met de flexibiliteit die onze klanten van ons gewend zijn. Samen met het gehele team wordt er hard gewerkt om dit te kunnen realiseren.

Om verder te kunnen groeien moet er eerst geïnvesteerd worden, dat hebben we ondanks de Coronapandemie dan ook flink gedaan. De personeelsbezetting is toegenomen, waardoor het team inmiddels uit 11 personen bestaat. Daarnaast is er afgelopen jaar een tweede bus en extra auto aangeschaft. Dit maakt het mogelijk om met meerdere teams onderweg te kunnen zijn en toch voldoende personeel in de werkplaats en op kantoor aan de gang te houden. Hierdoor houden we de levertijd beperkt waardoor onze klanten binnen enkele weken voorzien zijn van hun aankoop.