08 Feb

Samenwerking met dierenartsen

Ook dierenartsen waarderen ons maatwerk in dierenwelzijn. Voor hen maken we bijvoorbeeld opnameverblijven of quarantaineverblijven met verschillende extra opties. Onze verblijven zijn geheel verlijmd, zodat ze niet alleen waterdicht zijn maar ook zeer goed schoon te houden.
We werken in dit kader samen met individuele dierenartsen, maar ook met aan hen gelieerde organisaties als bijv. Covetrus (gespecialiseerd in veterinair farmaceutische producten).

Uitvoering
We zoeken de beste oplossing voor uw dierenartspraktijk, altijd met het oog op dierenwelzijn. Omdat we weten hoe belangrijk het voorkomen van infecties is, verlijmen wij bijvoorbeeld onze verblijven. Zonder naden immers geen ophoping van vuil, en dus veel minder infectiegevaar voor gewonde, maar ook gezonde dieren.

Voor onze opname- en quarantaineverblijven en kennels gebruiken we sterke, duurzame materialen zoals aluminium en witte hpl platen. Indien gewenst ook leverbaar met RVS deuren of geheel uit verzinkt staal. Ze kunnen worden voorzien van allerlei extra opties zoals bodemverwarming, zuurstofruitjes, geïntegreerde wandcontactdozen of een kastenwand.