08 Dec

Partner van Dierenbescherming Nederland en Tierschutz Deutschland

Otten Pet Cages werkt nauw samen met dierenpensions en dierenasiels. We zijn de vaste leverancier voor alle locaties van de Dierenbescherming in Nederland en de Tierschutz in Duitsland. Voor alle aangesloten dierenasiels, -pensions en -opvangcentra in Nederland en Duitsland zijn we al jaren de leverancier voor kattenrennen, hondenkennels en andere verblijven. De nadruk daarbij ligt op kwalitatieve opname- en quarantaineverblijven voor allerlei dieren.

Partner in dierenwelzijn
Onze quarantaineverblijven zijn niet alleen stevig gebouwd, maar ook naadloos verlijmd. Zo worden kwetsbare dieren in de eerste dagen van hun opvang behoed voor infectiegevaar. Omdat er regelmatig wisseling is van dieren, moeten ook opvangverblijven snel en makkelijk schoon gemaakt kunnen worden.

Hygiëne en veiligheid
Dierenasiels hebben vaak speciale wensen als het gaat om de inrichting van hun terreinen en gebouwen. We hebben de afgelopen 50 jaar veel ervaring opgedaan in het maken van speelweide-afschermingen, schaduwplaatsen, kenneloverkappingen, kattenrennen en hondenverblijven. We weten hoe belangrijk veiligheid en hygiëne is voor hun opname- en quarantaineverblijven. Daarnaast denken we ook mee in oplossingen zoals zichtafscherming, doorgangsluiken en schaduwzeilen tegen de warmte.